Українська правда

Шевченко повернувся до Києва

Сергей Шемшученко — 18 березня 2012, 09:37

Нападник київського "Динамо" Андрій Шевченко вчора пізно ввечері повернувся в українську столицю після проходження за кордоном курсу індивідуальних вправ, запропонованих йому в результаті отримання розтягування м'яза передньої поверхні стегна.

Сьогодні футболіст приєднається до своїх партнерів по команді на клубній базі в Конча-Заспі, однак у запланованому на вечір матчі 23-го туру чемпіонату України проти дніпропетровського "Дніпра" Шевченко точно не зіграє.

Після проходження форвардом контрольного обстеження лікарі "біло-блакитних" винесуть свій вердикт щодо того, коли він зможе повернутися в тренувань в загальній групі. За попередніми прогнозами медиків, Шевченко може почати повноцінну роботу вже з понеділка.

В цьому випадку футболіст має всі шанси бути готовим вийти на поле вже в наступному матчі "Динамо" - 25 березня, на виїзді, проти "Іллічівця". Що ж стосується сьогоднішнього поєдинку між "Динамо" і "Дніпром", то Шевченко планує спостерігати за ним з трибун НСК "Олімпійський", пише dynamo.kiev.ua.