Українська правда

Ігнатьєв: Для нас дуже важливо тримати Мілевського в хорошому стані

Сергей Шемшученко — 19 березня 2012, 20:00

В київському "Динамо" чимало хороших гравців, тому не дивно, що не всі встигають зіграти за основну команду і мають додатково підтримувати форму.

Після контрольного матчу першої та другої динамівських команд асистент Юрія Сьоміна Борис Ігнатьєв прокоментував гру і кадрову ситуацію в команді:

"Головне завдання - дати можливість відчути ігровий тонус футболістам, не грає в основному складі. Крім цього, важливо подивитися, хто у нас в найближчому резерві і тримати руку на пульсі, щоб мати уявлення про те, хто у нас за спиною", - сказав він.

"Ми дали можливість пограти Артему Мілевському, який провів на полі 30 хвилин, це була його планова робота в силу того, що він давно не грав і вчора відіграв лише тайм. Для нас дуже важливо тримати його в хорошому ігровому стані. На щастя, повернувся Артем Кравець, який повноцінно зіграв 15 хвилин, що дуже важливо після тривалої перерви. Сподіваємося, надалі травми будуть його обходити стороною", - вірить він він.

"Молодь? Ми їх всіх добре знаємо, і по одному матчу я б не став робити висновки. Подивимося, як команда буде виглядати в ряді офіційних матчів чемпіонату, тільки потім можна буде говорити про потенційні можливості того чи іншого кандидата. Наприклад, ми уважно стежимо за Буяльським. Він був з нами на зборах, і сьогодні ми запросили його пограти за перший склад. Те ж стосується і Макаренка, за яким також доглядаємо", - зазначив росіянин.

"Вукоєвіч в дуже хорошому стані, його проблема полягала в тому, що він довгий час був травмований, і ще не набрав ігрову форму. Але Огнен - ​​людина відповідальна, володіє хорошим життєвим і футбольним інтелектом. Він - гравець основного складу, і скоро знову повинен там з'явитися", - резюмував тренер.