Українська правда

Заяєв: Дем'яненко ледь не плакав від образи

Сергей Шемшученко — 19 березня 2012, 21:58

Призначати матчі 23-го туру УПЛ "Таврія" - "Арсенал" і "Оболонь" - "Волинь" на 13:30 і 13.00 відповідно було помилкою.

Про це заявив виданню "наш век" відомий футбольний тренер та експерт Анатолій Заяєв.

"Відповідально заявляю: грати в такий час - це злочин проти футболу. Професійний футболіст живе за графіком, і в цьому час у нього за графіком - обід і сон. Так, можна привчити гравців і до такого режиму, але тоді всі матчі потрібно грати в цей час! А так ми отримуємо, вибачте за слово, сонних футболістів. І хлопці тут не винні - це людська фізіологія", - каже він.

"І особисто мені після гри в Києві було боляче дивитися на мого друга Анатолія Дем'яненка, який ледь не плакав від образи. Ну, не можна грати в такий час!", - наголошує Заяєв.

"А від себе особисто і від тисяч вболівальників "Таврії", хочу запитати у почесного президента клубу Сергія Куніцина і генерального директора Юрія Васюкова: якщо ви робите вигляд, що щось розумієте в футболі, чому допустили, щоб найважливіший матч проти "Арсеналу" грався в 13:30? Адже це був поєдинок двох претендентів на місце в Лізі Європи! Ви не могли пояснити цього телевізійникам? Нарешті, чому ще один ключовий матч, 31 березня "Таврія" - "Дніпро" буде гратися в цей же час", - резюмував він.