Українська правда

Шаран: Клас є клас

Сергей Шемшученко — 19 березня 2012, 22:23

Харківський "Металіст" під час зустрічі з "Карпатами" спокійно реалізував ту перевагу, котра і була у нього перед грою за рівнем виконавців.

Про це на післяматчевій прес-конференціі заявив головний тренер "Карпат" Володимир Шаран, пише сайт "Металіста"

"Звичайно, ми очікували, що буде дуже важкий поєдинок. І хотілося б привітати "Металіст" з перемогою. Клас є клас. За рахунок майстерності і досвіду вони нас обіграли. Не скажу, що у нас було менше бажання, але справді не всі футболісти у нас відпрацьовують в обороні, і це все позначається у нас на грі, на жаль". - визнав він.

"Ми не можемо використовувати колективний відбір м'яча на половині поля суперника, тому що деякі гравці ігнорують цей відбір. Тому немає колективної гри. За самовіддачею і бажанням немає жодних претензій до хлопців. Звичайно, для "Карпат" зараз дуже важкий період. У нас багато травмованих футболістів українців - Голодюк, Худоб'як та Авелар. Останній хоч і бразилець, але професіонал своєї справи", - каже Шаран.

"Всі ці люди - гравці основного складу. І, на жаль, у нас проблеми. Такі гравці, які з'явилися у нас в складі - Ксьонз і Кинк - не готові на 100 відсотків так як приєдналися до команди в останній момент і не мають взаєморозуміння в цьому плані. Нам потрібна перемога. Буде перемога, і буде абсолютно інше психологічний стан", - впевнений тренер.

За його словами, Федецький наразі витримав лише тайм, але є ще тиждень до наступного матчу.

"І перед матчем він говорив, що готовий вийти на заміну і тайм витримає. Якби таке бажання, як у нього, було у всіх гравців можливо, сьогодні був би інший результат. Забий другий м'яч за рахунку 2-1, і може гра була б іншою. Але він не використав цей момент", - пожалівся Шаран.