Українська правда

Маркевич: Ми не повинні давати суперникові жодного шансу

Сергей Шемшученко — 19 березня 2012, 22:29

Попри досить впевнену гру проти "Карпат" харківському "Металістові" є над чим працюваи - концентрація футболістів на зустрічі була недостатньою в окремі переіоди.

На цьому наголосив на післяматчевій прес-конференції головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич, пише сайт "жовтих".

"Після матчу в Греції, звичайно, було багато емоцій. Фізичних кондицій було витрачено пристойно. Ми переживали за стан футболістів. Тим більше, принциповий матч з "Карпатами". Звичайно, нам очки не можна було втрачати, і десь виникало напруження", - почав він.

"По ходу матчу ніби все розгорталося в нашу сторону. Хоча, необов'язковий гол ми пропустили просто з нічого. Туман перешкодив чи ще щось. Але дати забити зі стандарту гол - напевно, не правильно. Загалом, я грою задоволений. Футболісти серйозно поставилися до матчу і довели до перемоги", - подякував він гравцям

"Не те, щоб я був не задоволений, просто було кілька моментів, коли не до кінця поборолися футболісти. Я їм сказав, що якщо ми хочемо рухатися вперед, ми не повинні давати суперникові жодного шансу", - зазначив Маркевич.

За його словами, команда має бути готовою до будь-чого, будь це кінець гри або початок матчу.

"Була сьогодні не те, щоб розхлябаність, а напевно десь вже хлопці повірили в те, що три очки вже є. Там втратили м'яч, там не поборолися - це мене дратувало. Хоча, я прекрасно розумів, що ми контролювали хід дій на полі, що хлопці доведуть гру до перемоги", - підкреслив він.

"Березовчук зіграв на високому рівні, не побоюся цього слова. Сьогодні був опорою в захисті. Фініньо ми готуємо, можливо, навіть на суботу. Подивимося. Він серйозно готується", - відповів тренер на питання по кадрових рішеннях.