Українська правда

Палкін: Продаж абонементів стартує 9 квітня

Сергей Шемшученко — 23 березня 2012, 13:48

Вже за пару тижнів вболівальники донецького "Шахтаря" зможуть придбати абонемент на домашні матчі команди сезону 2012-13 років.

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін розповів клубній прес-службі про абонементи, сюрпризи й бонуси.

"Поточний сезон завершиться раніше, ніж зазвичай, а вже в червні "Донбас Арені" належить прийняти п'ять матчів чемпіонату Європи. У зв'язку з цим ми вирішили розпочати продаж абонементів на сезон – 2012/13 дещо раніше. Він стартує 9 квітня", - сказав він.

"У нас зараз 23 тисячі володарів абонементів. Починаючи із 9 квітня саме вони отримають пріоритетне право купівлі абонемента на новий сезон. Потім, на початку травня, буде другий етап продажів – серед учасників програми "Листок очікування" та власників карт FanID", - продовжив він.

"Цього року ми маємо намір збільшити кількість абонементів, що продаються, всього на 5 000, тому перевагу буде віддано відданим уболівальникам. Якщо ж потім у касах щось залишиться, буде продаж на загальних підставах", - запевнив він.

При цьому ціни на абонементи категорії "Стандарт", а таких більше 90%, лишаться колишніми. Трохи збільшиться вартість на абонементи VIP-категорії.

"Трохи відкрию завісу і скажу, що до сезону – 2013/14 ми маємо намір впровадити приємну бонусну програму. Для власників абонементів, які всі ці п'ять років разом із командою, відмінним подарунком стануть іменні місця на "Донбас Арені", - закінчив Палкін.