Українська правда

Русол: "Мрію працювати тільки в "Дніпрі"

Сергей Шемшученко — 23 березня 2012, 14:30

Андрій Русол хоче прцювати лише в системі дніпропетровського "Дніпра".

За словами екс-гравця, тренером він себе не бачить, бо хоче працювати функціонером.

"Тренером, через певні причини, я себе не бачу. Більше до вподоби робота функціонером, менеджером", - сказав він.

"Фах тренера передбачає кочівний спосіб життя. У європейській практиці існують випадки, коли наставник багато років працює в одному клубі. Але таких випадків дуже мало. Я ж люблю один клуб і мрію працювати тільки в "Дніпрі", - зазначив Русол.

Також Андрій розповів про своє стажування в "Барселоні".

"Як уже казав, не знаю добре це чи погано, коли відразу після завершення кар’єри, навчаючись новому фаху, ти опиняєшся на іншій планеті. Я захоплений побаченим від перебування в "Барселоні". Отримав там величезний об’єм інформації. Зараз це все потрібно "переварити". Взагалі, в каталонському клубі отримав дуже багато цікавої та корисної інформації", - сказав він.

"Там дуже багато того, чого не має в нас. Тепер я розумію, що не так все просто, як нам здається при перегляді матчів "Барселони". Це оманливе враження, що це просто гравці, просто команда, просто стадіон, просто уболівальники і в них усе так просто виходить.

Насправді, це величезна праця, величезна праця великої кількості людей. В "Барселоні", що важливо, зібралися однодумці. Усі переживають, уболівають, живуть командою. Відчуваєш дух та любов кожного працівника до свого клубу. Усі живуть однією ціллю – зробити найкращий та найсильніший клуб", - цитує Русола football24.ua.