Українська правда

Рибалка вибув на шість тижнів

Сергей Шемшученко — 27 березня 2012, 18:43

Півзахисник "Динамо" Сергій Рибалка нещодавно переніс операцію на коліні і як мінімум на шість тижнів залишився поза футболом.

Про хід відновлення гравець розповів офіційному сайту киян.

"Коліно почало боліти ще на першому зборі. Спочатку не думав, що з ним щось серйозне, оскільки відчував дискомфорт лише під час бігу. Під час другого збору біль посилився, а в Ізраїлі став настільки сильним, що навіть не міг ходити", - сказав він.

"По прильоту до Києва зробили МРТ, яке показало проблему з меніском і зі зв'язкою. Лікарі сказали, що без операції не обійтися. Звичайно, можна було спочатку трохи підлікувати, щоб дограти сезон, але по його закінченню все одно необхідно проводити оперативне втручання. Було прийнято рішення не відкладати його", - розповів гравець.

За словами гравця, через десять днів він почне бігати.

"Крім меніска розтягнули зв'язку, яка була занадто натягнута, тому відновлення займе трохи більше часу. Скоро знімуть шви і я зможу приступати до вправ - крутити велосипед, плавати в басейні. Днів через десять почну бігати, а через чотири тижні планую приступати до роботи з м'ячем", зазначив Рибалка.