Українська правда

Маркевич: Кожен чвертьфіналіст може виграти Лігу Європи

Сергей Шемшученко — 29 березня 2012, 10:21

Харківський "Металіст" та португальський "Спортинг" мають однакові шанси у протистоянні в чвертьфіналі Ліги Європи, як мають однакові шанси і на перемогу у всьому турнірі.

Про це на передматчевій прес-конференції заявив головний тренер команди Мирон Маркевич, повідомляє прес-служба клубу.

"Ми прекрасно розуміємо, що "Спортинг" добре грає вдома. Особливо в Лізі Європи. Тим більше, пройти таку команду, як "Манчестер" - дорого коштує. Я вважаю, що по грі виграли португальці. Нас чекає важкий матч", - почав він.

"Торсігльері, Тайсон, Бланко і Вільягра мають по дві картки? Ми нагадаємо їм про це, але це футбол і всяке може бути. Казати, мовляв, не грайте в повну силу, ми не будемо. У нас картки отримують під сновном не за грубу гру, а за неспортивну поведінку. Я попрошу, щоб вони грали дисциплінованіше", - запевнив він.

Є думка, що краще грати перший матч на виїзді, але Маркевич не бачить якоїсь великої різниці.

"Наскільки зміниться склад "Металіста" у порівнянні з матчем з "Арсеналом"? Напевно, з'являться нові люди, але сильно не зміниться. Головне, щоб футболісти зробили висновки, а я свої висновки зробив", - зазначив тренер.

"Який стан Пшеничних, і чи всі футболісти готові? Сергій готується до матчу. Решта - також. Який склад ... Буде тренування і ми після визначимося остаточно", - пообіцяв він.

"Спортинг" - така команда, яка в будь-який момент може покарати. Ми будемо просити наших захисників щоб вони грали більш спокійніше. Шанси 50:50. Взагалі, думаю, що кожна з восьми команд, які залишилися на цьому етапі, може виграти Лігу Європи", - резюмував Маркевич.