Українська правда

Яремченко проаналізував причини невдач "Карпат"

Сергей Шемшученко — 29 березня 2012, 11:26

Львівські "Карпати" не можуть реалізувати свій потенціал та заграти на рівні, котрий можна вимагагати, враховуючи можливості футболістів основного складу.

Про це заявив відомий український фахівець, котрий в тому числі очолював і "зелено-білих", Валерій Яремченко.

"Хто розчарування другого кола? Явно видно, що це "Карпати". Тут не треба нікуди дивитися, тут відразу видно, що команда не домагається потрібного результату, а команда хороша", - сказав він.

"Вони грають у дуже невпевнений футбол, тому сам малюнок гри не дає підстави наїдяться, що команда буде набирати очки. Їм потрібно більш впевнено грати у всіх лініях. Велика кількість футболістів, які грали першу скрипку в команді, травмовані. Я думаю, що через велику кількість травм, команда не впевнено грає", - вважає він.

Характерним моментом, на думку Яремченка, є непотрапляння до складу нової команди Олександра Гладкого, котрий зіграв один матч та збив "Зорі" гол.

"Є об'єктивні причини чому його не випускають. Напевно, в тренувальному процесі він активно не приймає участі. Це знову-таки ворожіння, бо тренер завжди вибирає тих футболістів, які більш активно і якісно проводять тренування. Напевно, якісь моменти не дають тренеру поставити його в склад, хоч він і гол забив. Швидше за все, він не дуже активно стукає в основний склад", - зазначив тренер.

"Там залишилося 6 ігор, ними повинні керувати ті тренери, які краще знають команду. Ігри там важкі залишилися, плюс ще й Кубок України. Ця команда вміє грати в футбол і, я думаю, що вони виберуться з цієї ями", - наводить слова Яремченка time-football.com.