Українська правда

Геллер: Судді показали, що можуть зламати хід будь-якого поєдинку

Сергей Шемшученко — 31 березня 2012, 23:23

Луганська "Зоря" була просто "вбита" суддівством у матчі проти "Іллічівця" в 25-му турі першості України з футболу.

Заяву такого змісту зробив після гри президент луганчан Євген Геллер, котрий оцінив рівень суддівства в розмові з кореспондентом прес-служби:

"Перший тайм, скажу чесно, мені не дуже сподобався, хоча ми побачили чотири забитих м'ячі. Наша команда, через сильні пориви вітру, не змогла показати ту гру, яку їй прищеплює тренер. А в другій половині зустрічі "Зоря" повністю переграла суперника. На жаль, не тільки гравці впливають на результат гри", - зазначив він.

"В черговий раз судді показали, що вони можуть зламати хід будь-якого поєдинку... Чи можу сказати щось про рефері? Звичайно, у нас про суддівство тільки Колліна не говорить, тому що думає, що рефері ідеальні. У мене до нашої сьогоднішньої бригаді арбітрів чотири основні питання: чому в ворота "Іллічівця" не були призначені два 11-метрових удари і за що отримали жовті картки Лакі Ідахор та Ілля Галюза? Дуже хочу, щоб судді, які обслуговували сьогоднішній матч і особисто пан Колліна, відповіли на це питання", - наголосив Геллер.

"Мені подобається гра і настрій хлопців. Ми доклали максимум зусиль для того, щоб ця гра була. Вважаю, що у футболістів, які були придбані в міжсезоння, по-справжньому бійцівський характер. Як і у тих гравців, які вже давно захищають кольори "Зорі". У нас є команда. Не хочу виділяти лише новачків. Команда - це футболісти, тренери, вболівальники. Всі ці складові мене задовольняють на сьогоднішній день", - резюмував Геллер.