Головне

Суркіс каже, що на "Олімпійському" зламалися турнікети через фальшиві квитки

05.03.2012 17:33 365 0

До Євро-2012 організаційні проблеми при проведенні футбольних матчів на НСК "Олімпійський" вдасться усунути.

Про це заявив президент Федерації футболу України Григорій Суркіс.

Так він прокоментував ситуацію під час матчу "Динамо" - "Арсенал", коли турнікети "Олімпійського" виходили з ладу і не могли пропустити всіх бажаючих потрапити на матч.

"Що стосується вчорашнього матчу, наскільки мені відомо, було надруковано близько восьми тисяч квитків, які не мають нічого спільного з оригіналом квитка НСК "Олімпійський". Тому, власне кажучи, і не працювали деякі термінали, які не приймають фальшиві квитки", - сказав Суркіс.

Ще одна проблема, за його словами, полягає у тому, що вболівальники, пройшовши самі, передавали квитки через паркан своїм друзям.

"Деякі глядачі вважають себе дуже розумними: проходить один - передає свій квиток іншому, щоб він теж пройшов, але комп'ютер не пропускає, бо той квиток уже введено у систему. Ось це ми сьогодні повинні проаналізувати", - додав Суркіс.

Він висловив сподівання, що дирекція НСК "Олімпійський" зробить все, щоб виключити подібні ситуації у майбутньому, пише liga.net.

Нагадаємо, у минулому році на відкритті "Олімпійського" турнікети також вийшли з ладу, через що вболівальники буквально штурмували вхідні ворота стадіону.

Коментарі ()