Українська правда

Хацкевич: Для "Чорноморця" стало шоком, що грали Ярмоленко, Михалик, Ель Каддурі

Сергей Шемшученко — 1 квітня 2012, 10:15

За складом, напевно, молодіжна команда "Динамо", що вийшла у матчі першості дублерів проти "Чорноморця", була найсильнішою в нинішньому сезоні.

Це визнав після зустрічі тренер київської молодіжки Алєксандр Хацкевич, повідомляє сайт клубу.

"Можливо, для "Чорноморця" стало шоком, що грали Ярмоленко, Михалик, Ель Каддурі ... Але не забувайте, що Кравець дуже давно не мав ігрової практики, те ж саме стосується Бадра і Тараса", - сказав він.

"Але ззаду особливих проблем не було, так що останній зіграв на своєму високому рівні. Ярмоленко пропускав матч першої команди через дискваліфікацію, він добре відіграв перший тайм, повів за собою хлопців і показав, яким має бути рівень виконавської майстерності. Всі ці футболісти повинні отримувати ігрову практику в нашій команді", - зазначив тренер.

Він підкреслив, що гол з першої команди забив тільки Ярмоленко, решта м'ячів і моментів, які до них призвели, на рахунку молоді.

"Каддурі в центрі поля? Бадр останнім часом в першій команді грав на цій позиції. Так що тут ніякого секрету не було. Він давно не грав і ще не повністю готовий функціонально перекривати всю брівку. Брак у другій половині другого тайму - тому підтвердження. А в центрі поля він міг і м'ячем розпорядитися, і зберегти його, і віддати гостру передачу. Для нього це не новина", - наголосив фахівець.

"Кравець? Артем був активний, часто пропонував себе, але брак ігрової практики відчувався. Часом він допускав технічний брак, Артему потрібно набиратися ігрового досвіду", - вважає Хацкевич.