Українська правда

Павлов: Швидкі голи вплинули на хід гри

Сергей Шемшученко — 1 квітня 2012, 23:12

"Ворскла" не складала зброю у поєдинку проти "Шахтаря", дала бій супернику, команді просто не пощастило.

До цього звівся виступ тренера полтавців Миколи Павлова після гри, пише прес-служба клубу.

"Коли ми обіцяли, що буде бій, ми мали на увазі, що на полі буде боротьба. І це все було. Але кадрові проблеми (звичайно, не хочу звалювати на це все), то, що не грали чотири людини, з яких двоє - захисники, не могло не позначитися на нашій грі. Швидкі голи "Шахтаря" вплинули на хід гри, тому ми і програли", - сказав він.

"Кривошеєнко на лівому фланзі? У нас не було іншого виходу. Ваня багато матчів провів в основному складі, і ми намагалися використовувати його швидкісні якості. Він з тих футболістів, які можуть втекти, але йому протистояли теж непрості футболісти. Щось не вийшло, тому в кінці ми його і замінили", - розповів Павлов.

"Чому не вийшла гра в атаці? Янузі практично атакував сам, а Безус не зміг підтримувати його так активно, як робив це раніше. Рома захопився індивідуальною грою і трошки випав з атакуючих командних дій. До того ж не забувайте, що в захисті у "Шахтаря" грали Чигринський і Чижов. Чижов, наскільки мені не змінює пам'ять, у всіх іграх, які грає проти своєї колишньої команди "Ворскли", завжди діє вдало. Так було і сьогодні", - резюмував тренер.