Українська правда

"Арсенал" повертається в Білу Церкву, маючи проблеми з міліцією

Сергей Шемшученко — 2 квітня 2012, 23:14

Білоцерківський "Арсенал" домашні матчі весняного циклу змагань, буде проводити в рідному місті, на стадіоні "Трудові резерви".

Про заслугу в цьому губернатора Київщини Анатолія Присяжнюка, який два тижні як очолив київську обласну Федерацію футболу, розповів спортивний директор "канонірів" Ігор Гейло.

"Коли Анатолій Йосипович очолив обласну Федерацію футболу, він відразу ж заявив що це неприпустимо, щоб "Арсенал", єдиний представник Київщини в професійному футболі, проводив матчі де завгодно, але тільки не в Білій Церкві", - сказав він.

"Але в теж час в бочці з медом є ложка дьогтю. Мені не вдалося домовитися з керівництвом білоцерківського управління МВС про забезпечення порядку на домашніх матчах "Арсеналу". Воно навідріз відмовилися підписувати з нами договір на взаємовигідних умовах", - скаржиться Гейло.

"І навіть прохання білоцерківського мера Василя Савчука та голови білоцерківської районної адміністрації Андрія Нємни не подіяли. Однак, сподіваюся, ми все ж домовимося з керівництвом білоцерківського управління МВС", - цитує "каноніра" ua-football.com.

Перший матч другого кола в Білій Церкві відбудеться вже 3 квітня, підопічним Ігоря Артимовича протистоятиме чернівецька "Буковина". Початок поєдинку о 16.00.