Українська правда

Буряк: Треба розібратися з особистими питаннями

Сергей Шемшученко — 11 квітня 2012, 10:17

Обставини, що призвели до відходу Леоніда Буряка з посади тренера "Олександрії" не є футбольними, і наставнику дуже шкода, що довелося залишити команду.

Про свої враження від роботи з провінційним клубом сам тренер розповів газеті "Команда".

"Докладно зупинятися на своїх мотивах не буду. Просто є в житті ситуації, які мають більш високе значення, ніж футбол. Я не можу зараз перебувати в Олександрії і приділяти стільки часу команді, тому що повинен бути в Києві. Можу додати, що це причини особистого характеру", - сказав він.

"Крім цього я захворів. Вже мінімум тиждень температура коливається від 38-ми до 39-ти градусів. Лікарі діагностували одну з форм ангіни", - розповів він.

За словами Буряка, з президентом "Олександрії" Миколою Лавренком у нього відбулася нормальна розмова, і вони один одного зрозуміли.

"Зараз команда перебуває в досить хорошому фізичному стані. Можливо, є у гравців певна психологічна нестійкість - усе-таки тривала серія без перемог не додавала їм впевненості", - вважає тренер.

"Дзвонив я комусь після переможного матчу в Кривому Розі? Ні, але, природно, я дуже переживаю, хочу, щоб "Олександрія" якомога швидше вирішила всі свої турнірні питання і залишилася в Прем'єр-лізі на майбутній сезон", - підкреслив він.

На думку Буряка, може бути, команді не вистачило пару хороших виконавців, у чомусь щастило, у чомусь - ні, та й арбітраж був не зовсім адекватним.

"Але, повторюся, я сподіваюся, що всі ці проблеми закінчаться, адже потенціал у колективу чималий. Наскільки тривалою буде пауза? Поживемо - побачимо. Треба спершу розібратися з особистими питаннями, потім можна зайнятися й іншими", - закінчив Леонід Йосипович.