Українська правда

Шовковський: Ракицький ще багато років має доводити свою любов до "Шахтаря" та Донецька

Сергей Шемшученко — 12 квітня 2012, 19:44

Попри задекларовані почуття до Донецька та рідного клуба Ярославу Ракицькому ще працювати та працювати, аби довести це.

Про це заявив Олександр Шовковський, котрий втім вже переключився на підготовку до наступної гри.

"Про те, що сталося в матчі з "Шахтарем", ми вже не думаємо. Нехай про це думають і розбираються в цьому компетентні люди. А ми будемо виходити на футбольне поле і в останніх турах вирішувати свої завдання", - сказав він.

"Чи не хотілося б після поразки в Донецьку довести уболівальникам, що сильніше будь-якої команди? Три очки за перемогу над "Ворсклою" - точно такі ж, як три очки за перемогу в будь-якому іншому матчі", - вважає СаШо.

Окремо він прокоментував ситуацію з перепалкою із захисником "Шахтаря" та збірної Ярославом Ракицьким.

"Я ніколи не дозволяв собі якихось висловлювань з приводу гравців. Тому що гравці виходять на футбольне поле і роблять те, що вони вміють робити. А все те, що відбувається за футбольним полем, звичайно ж, дуже сильно нам не подобається", - зазначив воротар.

"Хотів би сказати ще одну річ Ярославу. Я ні в якій мірі не хочу поставити під сумнів його любов до міста, яке стало для нього рідним і до клубу, який зробив для нього ім'я. Але свою любов йому ще доведеться доводити на протязі довгих-довгих-довгих-довгих років, граючи вірою і правдою за цей клуб. От і подивимося, як сильно він любить своє місто і свою команду", - цитує Шовковського dynamo.kiev.ua.