Українська правда

У Купцова були непорозуміння з Шараном, але все в минулому

Сергей Шемшученко — 12 квітня 2012, 21:33

Коли наставника "Олександрії" Володимира Шарана звільнили, а його асистент Андрій Купцов залишився в клубі, то екс-головний образився на товариша.

Про це та про закінчення цього конфлікту розповів клубному сайту сам Купцов, котрий "пересидів" ще одного головного, Леоніда Буряка, і зараз сам очолив команду з приставкою "в.о.".

"Шаран перед дебютною грою з "Кривбасом" перед матчем скинув СМС, я передзвонив. Він підтримав мене, побажав перемоги. До цього моменту були непорозуміння. Зараз все в порядку. Напевно, мій досвід, коли я прораховую на крок вперед, не приймаю поспішних рішень, дає мені право на дружбу", - розповів він.

"На тренуваннях приділяємо дуже багато часу, щоб гравці побільше били по воротах. Якщо футболіст забиває на тренуванні - він заб'є і в грі. Така непріложная істина", - розповів він про теперішні часи в команді.

"Клуб має таку структуру, якій заздрять деякі клуби Прем'єр-Ліги, все що робиться керівництвом клубу, говорить про те, що наша команда заслуговує більшого - бути серед команд Прем'єр-Ліги", - додав Купцов, закликавши фанів підтримати "Олександрію" в грі з "Дніпром".