Українська правда

Шевченко: Впевнений, у збірній розбіжностей не буде

Сергей Шемшученко — 12 квітня 2012, 21:47

Гравці "Динамо" мають забути усі скандали, що були в минулому, та концентруватися на матчах, що залишилося зіграти цього сезону - і не лише в клубі, а й у збірній.

Про це заявив один з лідерів команди форвард Андрій Шевченко, пише клубний сайт киян.

"Про матч з "Шахтарем" ми вже давно забули. Але осад залишився. У нас залишилося чотири матчі, і ми розуміємо, що вони будуть дуже важкими. Ми повинні виграти в обов'язковому порядку, щоб зіграти в "золотому" матчі з "Шахтарем", - закликав він партнерів.

"У футболі дуже важливо не розслаблятися, бути в хорошому тонусі і мати стимул. Думаю, це буде стимулювати і команду, і кожного гравця окремо до хорошого футболу і результату", - впевнений нападник.

"Перш, ніж створювати негатив, задумайтеся про те, що через два місяці збірної Україні грати на донецькому стадіоні, причому два матчі. "Динамівці" і "гірники" будуть грати в одній збірній. Я впевнений, між футболістами національної команди розбіжностей не буде", - вірить він.

За роки, які Андрій грає за збірну, за його словами, він завжди казав футболістам з різних команд забути про відносини між клубами.

"Збірна - це обличчя нашої країни. А хтось думає, що якийсь клуб представляє збірну, він глибоко помиляється. Думаю, люди самі розберуться, хто правий, а хто ні, і не будуть слухати марну балаканину і незрозуміле "накручування", - вважає Шевченко.

"Ситуація з Фернандіньо? Це наша з ним особиста справа. Я думаю, всі бачили, чим вона закінчилося, і збирати навколо цього негатив можуть тільки люди, які взагалі не мають уявлення про футбол. Якщо комусь цікаво створити конфлікт, нехай намагаються, мене це абсолютно не турбує", - резюмував він.