Українська правда

Суркіс: Втрата очок в наступних турах перекреслить сезон

Сергей Шемшученко — 12 квітня 2012, 22:20

Київське "Динамо" розуміє, що стало жертвою арбітражу матчу з "Шахтарем", але команді вже час забути про це та готуватися до наступних ігор.

Про це заявив президент столичного клубу Ігор Суркіс, пише "динамівський" сайт.

"Втратимо очки в останніх чотирьох матчах - це перекреслить весь сезон. У Донецьку пристрасті вирували неабиякі, але вже пора про це забути і готуватися до "Ворскли", оскільки матч буде непростим, принциповим, як і всі ігри, що залишилися, які будуть для нас однаково підвищеної складності", - пообіцяв він.

"Чого більше хочеться - щоб "Шахтар" втратив очки, або побачити "Золотий матч"? Зараз я не думаю про втрату очок ні з нашого боку, ні з боку "Шахтаря". Будемо міркувати за підсумками чотирьох турів. Я сподіваюся, що очки ми не втратимо", - відповів він.

"У нас всі хлопці свідомі, більшість з них - українці і російськомовні гравці, які розуміють, що відбувається. Іноземцям також пояснять. Думаю, вони знайдуть слова підтримки один для одного", - запевнив ЗМІ Суркіс.

Він підкреслив, відповідаючи про роботу рефері на грі з "Шахтарем", що в жодному інтерв'ю не сказав про упередженість суддівства.

"Казав, що у судді низька кваліфікація або він психологічно нестійкий. Про навмисну упередженість в такому матчі мені і думати не хочеться", - наголосив Ігор Михайлович.

"Що стосується команди, сьогодні вона знаходиться в нормальному психологічному стані, який залежить і від мене, і від тренерів", - резюмував Суркіс.