Українська правда

Нінковіч: Навіщо працювати, якщо потім хтось прийде і відніме плоди роботи?

Сергей Шемшученко — 12 квітня 2012, 22:39

Такі зустрічі, як проти донецького "Шахтаря" в 26-му турі УПЛ сезону 2011/12 років, відбивають у футболістів бажання працювати.

У цьому зізнався сербський півзахисник київського "Динамо" Мілош Нінковіч.

"Було прикро, звичайно, адже ми не очікували, що програємо в цьому матчі. Ми розуміли, що в разі перемоги ми могли фактично стати чемпіонами", - почав він.

"Але це футбол. Іноді треба і програвати. Будемо продовжувати працювати далі і намагатися виграти всі чотири гри, що залишилися", - запевнив він.

За його словами, після гри він не спілкувався ні з ким із донеччан, пішов у роздягальню, а звідти вже вирушили додому.

"Чи обговорювали події гри? Звичайно. Як її не обговорювати! Всім прикро, що так все сталося. Цю гру, напевно, дивилися всі, і діти в тому числі", - переконаний Мілош.

"Якщо таке буде продовжуватися, думаю, діти перестануть грати в футбол і підуть займатися якимось іншим видом спорту. Навіщо працювати тиждень-місяць-рік, якщо потім хтось прийде і всі плоди цієї роботи відніме?", - дивується він.

На думку Нінковіча, "Динамо" не повинно розраховувати, що "Ворскла" вийде на матч у Києві з піднятими руками.

"Так що, думаю, вони будуть битися і навіть на голови кидатися. Матчі з Полтавою завжди проходять для нас непросто", - згадує він.

"Ми розуміємо, що всі чотири гри будуть для нас дуже важкі. І не тільки з "Ворсклою" чи "Зорею". С "Волинню" і "Таврією", теж не легше доведеться. Треба забути про проблеми, працювати далі і доводити, що ми гідні чемпіонства", - наводить слова серба dynamomania.com.