Українська правда

Сьомін: На нас чекає цікавий матч, а минулий вже час забути

Сергей Шемшученко — 12 квітня 2012, 22:58

"Динамо" має бути готовим до того, щоб перемогти в матчах, що зхалишилося зіграти в чемпіонаті, а про зіграні вже настав час забути.

Про це напередодні гри заявив тренер команди Юрій Сьомін, пише сайт клубу.

"Поза сумнівом, на нас чекає дуже цікавий матч. Ми граємо проти хорошої команди, яка, крім іншого, має досвід єврокубкових поєдинків. На мій погляд, "Ворскла" зараз знаходиться в хорошому стані", - оцінив він суперника.

"Не будемо загадувати далеко наперед, зараз всі наші думки тільки про майбутню гру в суботу. Ні про що інше не думаємо. Нервове напруження присутнє протягом всього сезону. Після 25-ти ігор без поразок нам потрібно починати з нуля", - зазначив він.

"Але і від невдач потрібно вміти швидко відходити і перебудовуватися на нову боротьбу за золоті медалі. Так що все, що було, то минуло, зараз команда живе новим життям", - наголосив росіянин.

За його словами, вже немає сенсу про матч з "Шахтарем".

"Тим більше, що всі вже наговорилися, в тому числі і я, за що отримав дискваліфікацію. Ми вже пройшли через все це, так що гравцям і тренерам важливо про все забути. Обговорювати такі ситуації - справа журналістів". - вважає Сьомін.

"Щоб був якийсь рух вперед в українському футболі, потрібно поважати сам футбол, а також з великою повагою і розумінням ставитися до вболівальників. Найважливіше - зберегти наших шанувальників на трибунах", - додав він.

За словами тренера, під час матчу з полтавцями він буде поруч з командою, хоч і на трибунах, адже у наш час для цього є все необхідне - і зв'язок, і телефон.