Українська правда

Ді Маттео: "Мусимо вірити, що зможемо вийти у фінал"

Сергей Шемшученко — 19 квітня 2012, 08:33

Лондонський "Челсі" може вийти у фінал Ліги Чемпіонів.

Про це після перемоги в першому матчі півфіналу з "Барселоною" заявив в.о. тренера "синіх" Роберто Ді Маттео, пише сайт УЄФА.

"Усе пройшло майже ідеально. В матчах проти "Барселони" треба дуже багато захищатися та зберігати холоднокровність, коли з'являються гольові моменти. Мої футболісти проявили рішучість, не поникли в протистоянні з топ-командою світу й показали високий клас. Це був командний виступ", - сказав він.

"Ми знали, що матимемо шанси, а Дідьє Дрогба опинився в потрібному місці в потрібний час. Наші шанси досі 50 на 50, і ми розуміємо, що матч-відповідь буде важким", - зазначив тренер.

За словами Ді Маттео, у його команди великий потенціал.

"Ця команда має великий потенціал. У неї є досвід, амбіції та нестримне бажання довести, що вона не гірша за провідні клуби. Ці футболісти дивують мене щоразу, як виходять на поле. Це був чудовий єврокубковий вечір. Добре, що ми не пропустили", - запевнив наставник.

"Тепер у нас перед матчем-відповіддю є незначна перевага. Я переконаний, що на "Камп Ноу" в нас будуть нагоди й сподіваюся, ми їх реалізуємо. Ми мусимо бути впевненими й вірити, що зможемо вийти у фінал", - підсумував тренер "Челсі".