Українська правда

Селюк: "Таврія" готова зіграти з "Металургом" 24-го квітня

Сергей Шемшученко — 19 квітня 2012, 12:30

Донецький "Металург" не повинен розраховувати, що "Таврія" піде йому назустріч та підтримає скаргу в УПЛ щодо дати перенесеної гри першості України.

Про це клубному сайту заявив віце-президент "Таврії" Дмитро Селюк.

"Безумовно,"Таврії" було б вигідно зіграти 13-го травня, як цього хочуть донеччани, тому що тоді ми б заздалегідь знали про закінчення чемпіонату, про розподіл місць у турнірній таблиці і мали б перевагу перед тими, хто вже закінчив виступи", - сказав він.

"Але "Таврія" зараз перетворюється в чесний і порядний клуб. Тому ми готові провести матч саме 24-квітня і вважаємо, що це правильне рішення. Не хочемо створити в Україні прецедент, щоб в подальшому інші клуби також не захотіли призначати перегравання після закінчення першості", - зазначив він.

За словами Селюка, "Металург" апелює до Регламенту проведення змагань і сімферопольці повинні б були його підтримувати, але "Таврія" за чесні правила гри і рівних умов для всіх команд.

"Підкреслюючи вищесказане, хочу ще раз сказати, сподіваюся, що в нашій державі буде чесна конкуренція між клубами, у зв'язку з чим ми готові провести зустріч 24-го квітня, а не 13-го травня, коли вже всі дізнаються про те, як все завершиться в чемпіонаті, про що просить "Металург", - продовжив він.

"Нехай донеччани не ображаються, адже якщо вони хочуть виступати в Європі, то там доведеться грати через кожні три дні і вже зараз себе необхідно до цього готувати", - резюмував Селюк.