Українська правда

Бетао: У "Динамо" я реалізував себе як футболіст

Сергей Шемшученко — 19 квітня 2012, 15:56

Бразильський захисник київського "Динамо" Бетао як слід розкрився лише в українському футболі.

Про свої враження від життя в Україні та чужого футболу він розповів на своїй сторінці в твіттері.

"На моїй батьківщині все ще несхвально нахмуриваются брови, почувши про перехід чергового бразильського футболіста в східноєвропейський клуб. Одні кажуть "ти там пропадеш!", інші - "там так холодно!" Насправді ж ми "пропадаємо" лише для Бразилії, зате нам відкриваються двері в Західну Європу", - каже він.

"Вдома я не міг і мріяти про такі можливості для професійного зростання, які є тут. Я граю проти кращих в світі клубів і футболістів, на найкращих у світі стадіонах. Я беру участь у найпрестижніших клубних змаганнях планети - Лізі Чемпіонів і Лізі Європи", - радіє Бетао.

"Можу з упевненістю заявити: в "Динамо" я як футболіст реалізував себе найкращим чином", - запевнив бразилець.

Крім того, за його словами, тут він виріс і в культурному плані, побувавши разом з командою як у відомих всім місцях (Англія, Франція, Іспанія, Італія, Португалія), так і в країнах, про які раніше я майже нічого не знав (Ірландія, Молдова, Болгарія, Білорусь).

"За чотири роки, проведених в Україні, я отримав колосальний досвід, який у мене ніхто вже не відніме. Мій контракт з "Динамо" закінчується через рік, але про моє майбутнє знає тільки Бог", - цитує Бетао dynamomania.com.