Головне

Ліга Чемпіонів. "Барселона" - "Мілан" 3:1. Без сюрпризу. ВІДЕО

04.04.2012 00:48 569 0
Ліга Чемпіонів. "Барселона" - "Мілан" 3:1. Без сюрпризу. ВІДЕО

Каталонська "Барселона" без особливих проблем вийшла до півфіналу Ліги чемпіонів.

Після нічиєї 0:0 у Мілані, на "Ноу Кам" команда Хосепа Гвардіоли розгромила "россонеррі" з рахунком 3:1. Матч для "Мілана" міг видатися і зовсім розгромним, але цього вечора збився приціл у Мессі, який забивав лише з пенальті.

Перший тайм гості могли завершити з потрібним для себе результатом. Після швидкого голу "Барси", коли пенальті вже на 11 хвилині забив Мессі, на контратаці вистрілив Ночеріно. Збережи "Мілан" рахунок 1:1 до перерви, і гра у другому таймі могла скластися по-іншому. Але не дав це зробити суддя Бйон Кейперс з Нідерландів. 

Після того як Неста при подачі кутового боровся з Пуйолем, останній впав, і арбітр вказав на 11 метрів. При повторі помітно, що Неста справді тримав іспанця за футболку, але була боротьба за позицію у двох гравців. А чи дають такі пенальті у чвертьфіналі Ліги чемпіонів та ще другий поспіль в одному таймі? Це вже питання до судді. Вирок арбітра удруге безжально виконав Мессі, і вже 2:1,
 
У другому таймі "Мілан" не став грати краще, а "Барса" марнувала один за одним шанси біля воріт Аббьяті. Інколи гостей рятував воротар, але цього вечора "у молоко" бив Мессі.

Щоправда аргентинець взяв участь і в третьому голі у ворота "Мілана". Після удару аргентинця, м`яч, зрикошетив до Іньєсти, який елегантно пробив у кут воріт Аббьяті.

У "Мілана" також було кілька шансів забити хоча б гол, але цього вечора не судилося. Італійська команда хоча і билася до останнього, але виглядала фізично втомленою, і не менш психологічно зламаною. Коли у грі з "Барселоною" у ваші ворота ще й призначають два пенальті, це може означати одне - фортуна і зовсім вас полишила.

"Барселона" хоча й не показала якскравого футболу, але цілком заслуженно вийшла до півфіналу турніру, уникнувши травм і дискваліфікацій.  


szólj hozzá: Barcelona Milan 3:1 ALL GOALS

Коментарі ()