Головне

Ярославський: "Суркісам дісталося "Динамо", куди вкладала вся країна, а мені - одна назва"

23.04.2012 09:08 1260 0

"Металіст" буде намагатися обіграти "Шахтар" у наступному матчі Прем'єр-ліги.

Про це в інтерв'ю програмі "ПроФутбол" на телеканалі "2+2" розповів президент харківського клубу Олександр Ярославський.

"Металіст" - "Шахтар" - це топовий матч. Тим більше, вирішується доля золотих медалей. Будемо битися. "Металіст" зобов'язаний виходити і вигравати. Нехай не ображається на мене мій колега (Рінат Ахметов, - авт.), але ми будемо намагатися їх обіграти", - сказав він.

За словами власника "Металіста", у Харкові ніколи не жалілися на суддівство.

"Для мене арбітраж перестав існувати після матчу "Челсі" - "Барселона", коли сім пенальті не дали. Це окремий департамент, який не варто чіпати. Який є, такий і є. Виходити і кричати, які арбітри погані? А що від цього Тайсон краще грати буде, чи Девіч буде більше забивати? Ні, звичайно", - сам же він і відповів.

Окрім того, Ярославський не став ображати президента "Динамо" Ігоря Суркіса, який нещодавно назвав його "царьком".

"Я б також міг порівняти його з певними видами професії, якими він займався у 95-ому. Суркісам дісталося "Динамо", куди вкладала вся країна, а мені дісталася одна назва", - пояснив він.

"Окремі президенти запитують мене: що дав "Металіст" українському футболу, що ваша академія розвивається всього лише рік, хоча вона існує три роки. У певних клубах академії 20 років. Однак там незрозуміло, хто більше нею займався: хто сьогодні володіє "Динамо", чи президенти України", - зауважив президент.

Також Ярославський відмовився назвати конкретну суму, яку він витратив на "Металіст" за роки свого президенства.

"Я не хочу називати цифри. Багато. Я ці цифри відриває від своєї сім'ї. І якщо моя дружина почує їх, то завтра мої валізи стоятимуть за порогом (сміється). У мене є така можливість витратити кошти", - сказав він.

Коментарі ()