Українська правда

"Металург" зіграє з "Таврією" молодіжним складом

Сергей Шемшученко — 23 квітня 2012, 13:24

Донецький "Металург" перенесений матч 21-го туру проти "Таврії" проведе молодіжним складом.

Про це заявив генеральний директор клубу Євген Гайдук, пише сайт донеччан.

"Немає потреби нагадувати, наскільки принциповий поєдинок очікує "Металург" у найближчий вівторок в столиці Криму. Однак не менш важливий матч донеччани проведуть вже в наступну суботу, півфінал Кубка України проти львівських "Карпат". Кубкова гра, в якій все вирішується в один вечір, може стати однією з найважливіших ігор для "Металурга" у весняній частині нинішнього сезону", - сказав він.

"Металург" з 7-го квітня, по 10-е травня повинен провести мінімум 8, а максимум 9 офіційних ігор. Підкреслю, "Металург" став єдиним клубом з усіх 16-ти команд, який проводить офіційні ігри в такому режимі. Такий щільний ігровий графік передбачає певну ротацію складу. Саме з цієї причини керівництво клубу, спільно з тренерським штабом, прийняло рішення відправити до Сімферополя, швидше за все, футболістів молодіжного складу", - зазначив Гайдук.

Генеральний директор "Металурга" запевнив, що "молодіжка" докладе всіх зусиль, щоб показати гідний футбол.

"Молодіжка" "Металурга" докладе всіх зусиль, щоб гідно зіграти матч 21-го туру і повернутися додому з трьома очками. У талановитих гравців донецького "Металурга" з'явиться чудова можливість показати свій клас, а в тому, що мотивація наших футболістів буде на вищому рівні, сумніватися не доводиться", - підсумував Гайдук.