Українська правда

Шиндер вважає, що "Таврія" ще має шанси на Лігу Європи

Сергей Шемшученко — 25 квітня 2012, 11:24

Попри непростий календар останніх ігор сімферопольска "Таврія" ще не втратила шансів потрапити до числа учасників єврокубків.

Про це після нічиєї із донецьким "Металургом" заявив нападник команди Антон Шиндер, пише сайт кримчан.

"Думаю, по грі ми сьогодні, звичайно, заслуговували перемоги. Просто в середині першого тайму пропустили гол, який цілком можна охарактеризувати як безглуздий. Спробували відігратися. Створили ряд хороших моментів. Потім на початку другого тайму зрівняли рахунок. Але, на жаль, забити ще й вирвати перемогу не вдалося", - оцінив матч він.

"Не сказав би, що склад донеччан був такий вже змішаний. Пара-трійка нових гравців, а решта - досить перевірені бійці", - вважає він.

За словами Антона, в нього не було бажання пробити пенальті, щоб наблизиться до лідерів гонки бомбардирів.

"В команді є штатний пенальтист, це Назаренко, тому під час матчу подібне не обговорюється. Сергій в черговий раз продемонстрував, що блискуче справляється з поставленим завданням", - переконаний Шиндер.

"Попереду два матчі. До останнього туру будемо готуватися, так як ми завжди це робимо, а на поле будемо намагатися добитися максимального результату. Поки є шанси будемо намагатися ними скористатися", - запевнив форвард.