Українська правда

Президент "Кривбасу" Лівшиць: Максимов зробив занадто емоційну заяву

Сергей Шемшученко — 25 квітня 2012, 11:34

Юрій Максимов і надалі буде працювати у "Кривбасі", підтверджуючи реноме одного з найбільш перспективних тренерів України.

Про свою впевненість в цьому газеті "Команда" заявив президента ФК "Кривбас" Олександр Лівшиць

"Юрій Максимов по гарячих слідах зробив занадто емоційну заяву. Я ще не спілкувався з наставником "Кривбасу". Відразу після поєдинку він поїхав, проте в кінці тижня планую обов'язково зустрітися з Юрієм Вільйовичем і обговорити всі проблеми, що накопичилися". - почав він.

"Відставка не прийнята! Максимов - людина відповідальна, кваліфікований фахівець. Він завжди дуже переживає за результат. Тому така реакція тренера на поразку не дивна. І все-таки зауважу, що роботою цього фахівця я задоволений", - запевнив Лівшиць.

На його думку, в цілому, якщо подивитися на командні результати в поточному сезоні, виступ "Кривбасу" можна вважати успішним.

"Ми входимо в групу міцних середняків Прем'єр-ліги. Для нашого колективу - це цілком прийнятний розклад. У першому колі, звичайно, все для нас склалося дуже добре. Зараз, на відміну від осінньої частини чемпіонату, нам, мабуть, не вистачає одного - везіння". - висловив припущення він.

"Повідомлю Юрію Вільйовичу, що до кінця чемпіонату він обов'язково доопрацює. Залишилося всього два тури і змінювати щось немає сенсу. А далі - подивимося", - повідомив він.

"Якщо Максимов погодиться продовжити роботу на посаді наставника "Кривбаса", ми безумовно продовжимо співпрацю. Ну а якщо він захоче піти, то насильно тримати у себе фахівця не станемо. Думаю, що саме в ході найближчого нашої розмови з Максимовим проясниться його доля. Про пошуки нової кандидатури на пост головного тренера можна буде говорити тільки через два тижні", - вважає президент.

Лівшиць не виключив, що вже зараз Максимов може мати дуже привабливу пропозицію від іншої команди.

"Повірте, він ще багато чого може домогтися. Звичайно, ми зацікавлені, щоб він залишився працювати в "Кривбасі", про інші варіанти розвитку подій нині й думати не хочеться", - зізнався він.

"Коли Максимов йшов до нас, ми його чесно попередили - йому належить працювати не в "Барселоні" чи "Динамо". Сказали, що тут в його розпорядженні будуть ось такі футболісти і невеликі кошти для посилення складу. Юрій Вільйович все прекрасно знав, розумів і погодився очолити наш колектив. - відповів він на питання, чи Максимову не хочеться більшого.