Українська правда

П'ятеро легіонерів "Металіста" пішли у відпустку і з "Шахтарем" не зіграють

Сергей Шемшученко — 27 квітня 2012, 12:41

"Металіст" напередодні відповідального домашнього матчу 29-го туру чемпіонату проти "Шахтаря" втратив відразу п'яти виконавців основного складу.

Нагадаємо, що через дискваліфікацію у зустрічі з "гірниками" не зіграють захисники Марко Торсільєрі та Крістіан Вільягра, а також нападник Джонатан Крістальдо.

Разом з ними 2 травня на поле стадіону "Металіст" не вийдуть бразильці Тайсон і Клейтон Хав'єр. Перший з них, згідно з неофіційними даними, отримав пошкодження задньої поверхні стегна, а другий - достроково отримав право піти у відпустку.

Весь вищезгаданий квінтет футболістів "Металіста" вже залишив Харків і відбув на батьківщину. Таким чином, до гри з "Шахтарем" з харківських легіонерів нині готуються тільки Хосе Соса, Марлос, Хуан Мануель Торрес і серби Мілан Обрадовіч з Володимиром Дішленковічем.

Зате в бойову обойму колективу повернувся форвард Марко Девіч, якому, судячи з усього, з огляду на вже завершену двоматчеву дискваліфікацію, керівництво клубу надавало тижневу відпустку, інформує championat.com.