Українська правда

Шовковський: Потрібно почекати тиждень, щоб все зрозуміти

Сергей Шемшученко — 27 квітня 2012, 18:16

Поки що жодної визначенності з перспективами Олександра Шовковського повернутися до Євро-2012 нема.

Про це клубній прес-службі розповів сам воротар "Динамо".

"Після консультації з німецьким професором було прийнято рішення зробити десятиденну паузу, після закінчення якої можна буде зрозуміти, наскільки з цим пошкодженням я зможу тренуватися", - почав воротар.

"Якщо зв'язки дозволять це робити, операція буде відкладена на невизначений термін. В іншому випадку, через десять днів полечу на операцію", - сказав він.

"Я працюю з докторами, масажистом. Буду виконувати певні навантаження для підтримки функціонального стану організму, не задіюючи при цьому верхній плечовий пояс", - повідомив він.


За словами СаШо, він був би тільки радий, якби слова тренера воротарів збірної Роменського про моживу участь на Євро виявилися правдивими.

"Якщо є найменший шанс, буду його використовувати. Подивимося, потрібно почекати тиждень, щоб все зрозуміти. Ніякого дискомфорту немає, якщо не піднімати великих предметів і не робити різких рухів", - поділився враженнями він.

"Як сказав доктор, є показання до операції. Але враховуючи обставини, зокрема - Євро-2012, спробуємо обійтися. Що з цього вийде, буде видно", - додав Шовковський.