Українська правда

Абрамович готовий надати Гвардіолі необмежені можливості на трансферному ринку

Сергей Шемшученко — 28 квітня 2012, 11:38

Найближчим часом представники "Челсі" мають намір зустрітися з головним тренером "Барселони" Хосепом Гвардіолою, який вчора оголосив, що залишить свій пост в кінці поточного сезону.

За твердженням The Telegraph, власник лондонців Роман Абрамович вмовляє іспанського фахівця очолити "синіх" вже протягом декількох місяців.

Російський мільярдер пообіцяв наставнику каталонців дати повний карт-бланш по оновленню складу, тобто сам Гвардіола буде приймати рішення, кого купувати, а від кого позбутися. Незважаючи на те що іспанець заявив про своє бажання відпочити від футболу, він проведе зустріч з главою британського клубу і його помічницею Мариною Грановською в Парижі, яка намічена на найближчий час.

За деякими даними, раніше, ніж зустрітися з екс-губернатором Чукотки, Гвардьола хоче порадитися з головним тренером "ПСЖ" Карло Анчелотті, який не так давно керував "Челсі". Одним з вимог рульового каталонської команди, як очікується, стане запрошення спортивного директора клубу, щоб той реструктурував організацію, пише sport-express.ru.