Українська правда

Дуду: В наступному сезоні зіграю краще

Сергей Шемшученко — 28 квітня 2012, 13:35

Наступного сезону новачку київського "Динамо" вже не варто буде робити скидок на адаптацію, головне - щоб обійшлося без травм.

Про це сам бразильський атакувальний хавбек заявив у інтерв'ю, котре дав після повернення до загальної групи гравців.

"Перебуваючи в чужій країні, іншій державі, яка значно відрізняється від рідного, ні одна людина не може сказати, що повністю освоїлась. Точно так само і я: до чогось звик, до чогось ще ні. Але, думаю, з часом, все стане на свої місця. У нас залишається ще дві гри, і, вважаю, я зможу допомогти команді. Я також покладаю великі надії на наступний сезон", - сказав він.

"До того, як я отримав травму, тренер давав мені завдання тримати гравців, використовувати дриблінг попереду, застосовувати свої найкращі якості. Думаю, в новому сезоні зможу краще проявити себе, виконуючи вимоги, які пред'являє тренер", - впевнений Дуду.

"Я вже відчуваю себе дуже добре, повторюся, сподіваюся, допомогти команді в останніх двох матчах завоювати звання чемпіона", - відповів він на питання про ступінь відновлення.

За словами Дуду, для нього нема великої різниці з ким із нападників команди взаємодіяти на тренуваннях.

"Мені однаково комфортно грати як з українцями, так і з динамівцями з інших країн. У мене з усіма гарні відносини. На фланзі почуваюся найкомфортніше. Справа в тому, що я невисокого зросту і не відрізняюся фізичною міццю, тому щоб уникнути контакту з центральними захисниками, мені краще грати на краю, щоб швидко тікати в атаку", - каже він.

"Як провів два вихідних після гри з "Волинню"? Ми з сім'єю, дружиною і сином їздили в Діснейленд до Франції. Враження словами не описати, дуже сподобалося", - цитує Дуду ua-gol.com.