Українська правда

Несенюк: Не вірю в "Олександрію" та "Металіст", "Шахтарю" вже можна записати 6 очок

Сергей Шемшученко — 28 квітня 2012, 13:57

Не варто сподіватися, що "Шахтар" втратить очки у заключних матчах першості України - втім, для "гірників" звична справа не відчувати опору у деяких іграх чемпіонату.

Про це заявив футбольний оглядач та керівник департамента "Динамо" по праці з громадськістю Микола Несенюк в ефірі радіо "Промінь".

"Проти "Динамо" цієї весни всі грають на повну силу, навіть більше ніж на повну силу. Що стосується "Шахтаря", то в одних матчах "Шахтар" показує чемпіонську гру, забиває багато м'ячів, проводить красиві атаки, комбінації і таке інше. І раптом виходить на поле - і нема чемпіонської гри", - дивується Несенюк.

"Наприклад в матчах з "Дніпром", "Волинню", в грі з "Динамо" до того самого знаменитого видалення, та навіть в грі із запорізьким "Металургом" "Шахтар" лише на останніх хвилинах вирвав перемогу. В цих матчах команди не берегли себе, а в інших - берегли. Якби щось подібне посмів собі сказати тренер іспанської або англійської команди, то на наступний день він би вже не був тренером", - впевнений він.

"Я гадаю, що "Олександрія" вже вилетіла, тут навіть говорити нема про що. Чи вірю я в "Олександрію" в матчі з "Шахтарем"? Не вірю. Я і в "Металіст" не вірю. Вже зараз можете записати "Шахтарю" шість очок і забути. Очевидні речі не обговорюються", - цитує Несенюка fc-dinamo.kiev.ua.