Головне

"Динамо" подасть протест на результат матчу із "Шахтарем" через помилку Вакса

08.04.2012 10:50 612 0

"Динамо" подаватиме протест на технічну помилку Юрія Вакса у грі з "Шахтарем", що зробила у підсумку прямий вплив на результат.

Про це заявив головний тренер "динамівців" Юрій Сьомін.

"Суддя зробив технічну помилку, що мала у підсумку прямий вплив на результат. Тому ми маємо право подати на неї протест і, судячи з усього, так і зробимо", - сказав він.

"Тим більше, мені відомий прецедент на рівні Ліги Чемпіонів, коли технічна помилка судді привела до перегравання поєдинку. Влітку 2001 року "Локомотив", який я тоді тренував, зустрічався у відбірковому раунді цього турніру з "Тіролем", - пригадав він.

За словами Сьоміна, УЄФА змусив зустріч-відповідь переграти, адже виявилося, що австрійці подали протест.

"Суддя показав картку не тому нашому гравцю, якому слід було. Для Піменова ж, якби суддя не помилився, це був би вже другий "гірчичник", - розповів наставник.

Коментуючи вилучення Гармаша, наставник "Динамо" зауважив, що будь-який гравець переживав би, отримавши не по справі два "гірчичники".

"У першому випадку йому дали картку, коли у нього врізався суперник, у другому - коли він, виконуючи вимогу арбітра, вирушав за лінію і вважав, оскільки на полі залишався масажист, що гра ще не відновилася", - цитує тренера "Спорт-Экспресс в Украине".

Коментарі ()