Українська правда

Місце проведення "Золотого матчу" поки не відоме

Сергей Шемшученко — 1 травня 2012, 16:22

Інформація про те, що "Золотий матч", якщо в ньому виникне необхідність, відбудеться 13 травня на стадіоні "Славутич Арена" у Запоріжжі, як мінімум, передчасна.

Прес-аташе прем'єр-ліги Андрій Палаєв повідомив, що питання про місце проведення цієї зустрічі директоратом поки не розглядалося. Воно буде поставлене на порядок денний лише після поєдинків 29-го туру, а статус господарів і гостей в додатковому матчі "динамівців" і "гірників" - розіграний за допомогою жеребу 10 травня відразу після фінального свистка в іграх "Динамо" - "Таврія" і "Шахтар" - "Олександрія".

Символічний варіант із Запоріжжям (13 травня 2002 саме в цьому місті помер Валерій Лобановський) розглядається нарівні з цілим рядом інших міст, де є стадіони належного рівня - за винятком Львова та Харкова, арени якого 11 травня будуть передані в розпорядження УЄФА, а також Дніпропетровська, де газон, згідно з офіційною версією Прем'єр-ліги, досить невисокої якості.

Прем'єр-ліга не називає повний перелік варіантів, але, за даними sport-express.ua, серед них значаться Запоріжжя, Суми, а також Одеса.