Українська правда

Дячук-Ставицький: Робимо все, щоб залишитися

Сергей Шемшученко — 2 травня 2012, 23:23

Львівські "Карпати" попри втому були на голову вищі за криворізький "Кривбас", тому їх перемогу слід вважати закономірною.

Про це після гри заявив Юрій Дячук-Ставицький, в.о. головного тренера "Карпат", пише сайт клубу.

"Вітаю гравців, усю нашу команду з важкою перемогою. "Металург" та "Волинь", які грали на Кубок, пропустили нині по три м’ячі. Ми відіграли в суботу 120 хвилин. Були проблеми – не могли грали 4 флангових захисники. Довелося на правий край ставити Озарківа. Але команда з честю вийшла зі складного становища. Виграла важливий матч. Треба далі грати, брати очки в Дніпропетровську. "Олександрія" вже відстала, але "Оболонь" має шанси у грі з "Чорноморцем". Складно, але будемо готуватися до "Дніпра" і там битися", - почав він.

"Хоч ми всю гру атакували, але яскравих моментів чи виходів у нас не було. Ксьонз вдало вийшов, заробив пенальті. Кополовець гол забив. Не пам’ятаю, коли востаннє він забивав. Потрохи ми набираємо обертів. Робимо все, щоб залишитися. На "Дніпро" треба налаштовувати, звичайно. Кополовець і Голодюк отримали картки, тепер вони не зможуть грати. Зате зможе Авелар, сподіваємося, підтягнемо травмованого Худоб’яка", - продовжив він.

"Кривбас"? Якби ми були в порядку, то легко переграли б цю команду. "Кривбас" зараз не той суперник, який "Карпатам" не під силу. Нічого такого нема в них. Богатінов майже нічого не відбив. Все, що летіло – було його, але воротар має брати такі м’ячі. Відіграв він добре, я радий, що так зараз є. Взагалі, добре, що команда вже яку гру тримає ворота на замку. Трохи привели в порядок захист. Більш впевнено діє Грегор з Іваном. Озарків вийшов на незвичній позиції і відіграв досить вдало. Принаймні, нічого не зіпсував. Виділяти загалом нікого не хочу, всі старалися, всі билися", - каже тренер.