Українська правда

Павлов: Керівники "Таврії" нас засмутили у перший день

Сергей Шемшученко — 3 травня 2012, 09:40

Головний тренер "Ворскли" Микола Павлов прокоментував гру 29 туру Прем`єр-ліги з "Таврією" (2:0).

"Головним завданням для нас було не дозволити хлопцям навіть подумки піти у відпустку. Настрій у хлопців сьогодні був бойовий. З двох причин.

По-перше - сьогодні ювілей у нашого спортивного директора Геннадія Слюсарева - йому виповнилося 65 років. Команда зробила йому гідний подарунок і отримала два дні вихідних, щоб цей ювілей відсвяткувати. По-друге, нас трішки засмутили господарі.

Коли ми прилетіли, нам був наданий лише один автобус без кондиціонера, та ще через першотравневу демонстрацію нас возили по місту хвилин тридцять.

Я вже подумав, що до керівництва "Таврії" повернувся Анатолій Миколайович Заяєв: нас возять, мучать, нашатир нюхати дають, а потім беруть тепленькими. Але часи змінилися. Футболісти стали куди витриваліше.

Учора наша молодь образилася, і обіграла суперника. Сьогодні нам дали два хороші автобуси, обидва з кондиціонерами. Ми відпочили, налаштувалися, і це дало результат, за що спасибі сьогоднішнім керівникам сімферопольського клубу, а не тим, хто керував вчора", - цитує Павлова офіційний сайт клубу.