Українська правда

Президент "Оболоні" натякає, що "Карпати" і "Кривбас" зіграли "договірняк"

Сергей Шемшученко — 3 травня 2012, 21:35

"Карпати" та "Кривбас" провели зустріч без викладки на повну та з відсутністю спортивної боротьби.

Про це заявив каналу "Футбол" президент конкурентів "левів" у боротьбі за виживання - чільник столичної "Оболоні" Олександр Слободян.

"Чи стежили за поєдинками в Олександрії та Львові? Поруч сидів мій син, який говорив мені результати. Він заглядав в інтернет", - згадує він.

"Знаєте, там, де грають команди одного пулу - їх дуже легко передбачити наперед. І ми передбачали, що "Карпати" виграють у "Кривбаса", - запевнив киянин.

"Де немає напису на майці на спині "Оболонь", там команди, як правило, грають в одну гру, на одну руку", - звинуватив суперників Слободян.

Втім, він відмовився вже зовсім деталізувати звинувачення.

" сказав те, що сказав. Ви ж розумієте, що тут вибірково, односторонньо все штрафується, функціонери клубів і т. д.", - зазначив він.

"Чи боюся сказати праду? Ні, чому.Я ніколи нічого не боявся. Просто ми граємо в чесний футбол. Я думаю, що сьогодні всі бачили, що ми грали в чесну гру. Не було ніякої позакулісної гри з "Іллічівцем", - додав Слободян.

В матчі 29-го туру української прем'єр-ліги столична "Оболонь" на власному полі зіграла внічию з маріупольським "Іллічівцем" – 0:0, і тепер має лише теоретичні шанси залишитися в найвищому дивізіоні країни, нагадує Газета.