Українська правда

Луческу очікує дуже складної гри з "Олександрією"

Сергей Шемшученко — 8 травня 2012, 20:42

У матчі першої команди першості на власному полі проти останньої можна чекати несподіванки.

Своїми побоюваннями напередодні матчу з "Олександрією" поділився тренер "Шахтаря" Мірча Луческу, пише сайт клубу.

"Олександрія" буде боротися до кінця, тому чекаю дуже складної гри. Навіть якщо у них не буде шансів залишитися в еліті, то все одно вони будуть битися до останнього", - впевнений він.

"Не думаю, що буде рівний матч, але те, що вони віддадуть на полі всю свою душу, серце і сили, однозначно. Я говорив це і раніше: проблема не в супернику, а в наших футболістах, в тому, як вони підійдуть до матчу". - вважає він.

За словами румуна, часто відбувається так, що гравці думають вже про свої канікули, про те, що вони у відпустці.

"До того ж всі навколо говорять, що це повинна бути легка зустріч. Атмосфера навколо неї може зробити гравців менш концентрованими, менш зібраними - в цьому проблема. Я ставлюся до цього матчу, ніби наш суперник - "Динамо" або "Металіст", а не просто аутсайдер чемпіонату", - запевнив Луческу.

"У нас є обов'язок перед нашими вболівальниками, а їх очікується дуже багато на грі. Хоча я хотів би бачити повний стадіон не тільки в кінці, коли вирішується доля чемпіонату, а на кожному матчі. Упевнений, що всі наші футболісти теж повністю викладуться на поле, щоб ми завершили сезон перемогою і завоювали титул", - закінчив він.