Українська правда

"Чорноморець" планує зіграти матч з "Оболонню" екпериментальним складом

Сергей Шемшученко — 8 травня 2012, 21:31

Шанси київської "Оболоні" зберегти прописку в УПЛ збільшуються - останній суперник гратиме неоптимальним складом.

Про це повідомив генеральний директор "моряків" Сергій Керницький.

"Готуємося до останнього матчу, чекаємо від нього тільки перемоги. Хоча тут є свої нюанси. Ми вирішили практично всі свої завдання - закріпилися в Прем'єр-лізі, займаємо міцне місце в ній", - почав він.

"У певних випадках фінішувати можемо навіть на 8-му місці, якщо переможемо "Оболонь", а "Ворскла" поступиться "Металісту". А з іншого боку хочеться поберегти наших хлопців, які проробили на зборах і під час офіційних і контрольних матчів, на тренуваннях колосальний обсяг роботи", - зізнався він.

"Хочеться, щоб після короткої відпустки вони прибули в розташування команди здоровими, відпочивши, а не замислювалися над тим, як би залікувати отримані в нічого не значущій грі травми", - сказав він.

Тому, за словами Керницького, не виключено, що в четвер з "Оболонню" одесити зіграють якимось експериментальним складом, давши можливість проявити себе тим, хто під час сезону цього не зробив або зробив в меншій мірі, ніж того хотілося.

"Команда вирішувала свої завдання, були принципові, важкі ігри, потрібно було набирати очки, було не до експериментів. А зараз з'явилася можливість дати пограти іншим виконавцям", - закінчив він.