Українська правда

Павлов підтвердив, що може піти з "Ворскли" та допоміг полтавському журналісту

Сергей Шемшученко — 10 травня 2012, 23:27

Не можна виключати, що Микола Павлов у міжсезоння залишить створену ним перспективну команду - в Полтаві просто можна не втримати усіх лідерів.

Про це тренер заявив після гри з "Металістом", повідомляє клубна прес-служба.

"Гру я взагалі не хочу аналізувати, настрій у мене гарний ... Де це бачено, що "Металіст" грає удев'ятьох, відбивається, у них штанги, поперечини", - сказав він.

"Чи правда, що можу залишити "Ворсклу"? Так, підтверджую, це можливо. Це не ультиматум. Ви читали інтерв'ю Гвардіоли? Ви уявляєте: за чотири роки він лише кілька ігор програв - і то каже, що втомився, нерви. А уявіть, як мені за чотири з половиною роки?!". - зізнався тренер.

За його словами, йому потрібно не закінчувати, оскільки у нього вік, не як у Гвардіоли, через два-три роки, якщо не попрацюєю, забудуть всі.

"Якщо з'явиться можливість кудись в нове місце піти, сил набратися , може, я і покину колектив, не виключено! Чи є пропозиції? Звичайно. Завжди в трансферний період є пропозиції. Плюс є дві пропозиції по футболістам, яких я утримати, швидше за все, не зможу. І мова не про Безуса", - повідомив він.

Також Павлов довідався від журналістів про те, що редактору сайта вболівальників команди потрібна допомога, яку не зміг здійснити клуб.

"Не зверталися, як треба! Ось звернулися до мене, і я вам гарантую: зараз всі футболісти по тисячі доларів віддадуть в цей фонд. Я в перший раз про це чую, тому прямо в роздягальні зараз дам розпорядження, одинадцять футболістів плюс головний тренер віддадуть - можете прямо зараз піти забрати", - запевни він.

Як пише представник прес-служби, після того, як Микола Петрович вийшов з конференц-залу, через десять хвилин обіцяна сума була передана в допомогу журналістові.