Українська правда

26 травня зіграють ветерани "Динамо" та "Спартака"

Сергей Шемшученко — 12 травня 2012, 11:05

В рамках святкування 85-річчя ФК "Динамо", в Києві 26 травня (в суботу) відбудеться суперматч зоряних команд "Динамо" (Київ) і "Спартак" (Москва) зразка 80-х років.

Про це повідомляє офіційний сайт українського клубу.

За киян зіграють улюбленці публіки: Віктор Чанов, Михайло Михайлов, Анатолій Дем'яненко, Сергій Балтача, Василь Рац, Олександр Заваров, Іван Яремчук, Ігор Бєланов, Олег Протасов, Геннадій Литовченко, Володимир Безсонов, Олексій Михайличенко, Олег Лужний та інші. Тренером динамівських зірок буде Володимир Веремєєв.

Не менш значний за іменами десант прибуде з Москви. За "червоно-білих" зможуть зіграти Рінат Дасаєв, Геннадій Морозов, Вагіз Хідіятуллін, Федір Черенков, Сергій Родіонов, Юрій Гаврилов, Георгій Ярцев, Сергій Шавло, Валерій Карпін та інші. Тренувати росіян буде Олег Романцев.

Зустріч відбудеться 26 травня, в суботу, в Києві на стадіоні "Динамо" ім.Валерія Лобановського. Початок о 17:00. Всі виручені кошти від організації матчу будуть передані до дитячого будинку в Пущі-Водиці, шефство над яким вже багато років веде ФК "Динамо" (Київ).