Українська правда

Рафаїлов: Валяєв та Бордіян шантажували "Металіст" за допомогою "Зорі"

Сергей Шемшученко — 12 травня 2012, 11:22

Луганська "Зоря" буде посилюватися гравцями, що ведуть себе порядно та відповідально і не використовують клуб для своїх цілей.

Про це заявив на офіційному сайті клубу його генеральний директор Сергій Рафаїлов, який розповів про трансферні плани команди.

"Питання по Валяєву і Бордіяном закритий. Вони недавно підписали з "Металістом" нові, тривалі контракти. Багато читали в пресі тільки те, що говорили ці футболісти". - почав він.

"Але є й інша сторона медалі. Я можу трохи привідкрити завісу. Вони повели себ вкрай непорядно. Обидва гравця взяли наші домовленості і використовували їх для шантажу керівництва "Металіста", - повідомив він.

Прокоментував він колишні трансферні цілі луганчан.

"Йозіновіч після Нового Року не зіграв жодної гри. Ми в контакті з його агентами. Він повинен був позбутися тієї травми, яка у нього була. Наші лікарі сказали, що йому потрібна була операція, але він її не зробив. Тому його ми запрошувати не будемо", - відповів фахівець.

"Баффур - ганець, який забив, граючи в Першості Гани 21 гол. Але це вкрай слабкий чемпіонат. Крім цього виникає питання адаптації та мови. У нас є проблема з Аддо, який два роки знаходиться в клубі, наполегливо не вчить ні українську, ні російську", - поскаржився він.

Навряд чи "Зоря" зможе найближчим часом посилитися вихованцями луганського футболу: Ярошенком, Селіним, Шелаєвим.

"Почнемо з Шелаєва. Півтора роки тому, у нього був шанс прийти в "Зорю". З ним велися переговори. Але він всю відповідальність за них переклав на свого агента і все застопорилося. З огляду на його вік, думаю, що він не допоможе "Зорі", - зізнався Рафаїлов.

"У Ярошенка і Селіна є діючі контракти. Не розумію, чому в цьому списку не було Сімініна, який вчора справив дуже непогане враження. У всіх цих гравців є чинні контракти зі своїми клубами і все залежить виключно від їхнього бажання", - визнав він.

"Мандзюк, Майкон, Аржанов? У всіх цих футболістів є чинні контракти. Майкон зарекомендував себе як дуже сильний нападник. У Аржанова були всі шанси опинитися в "Зорі" рік тому, але він вибрав Київ. Ми шукаємо якісного нападника, і думаю, що він з'явиться", - закінчив Рафаїлов.