Українська правда

Україна (U-20) зіграла унічию з білорусами

Сергей Шемшученко — 15 травня 2012, 15:13

У понеділок, 14 травня, молодіжна збірна України (U-20) звела до нічиєї товариський матч проти однолітків із Білорусі, що відбувся в Кончі-Заспі.

Другий склад молодіжної збірної України, сформований із гравців 1992-93 р.н., під керівництвом Геннадія Литовченка провів товариський поєдинок проти команди Білорусі, інформує сайт ФФУ.

Синьо-жовті упродовж всього ігрового часу володіли відчутною перевагою, мали велику кількість гострих моментів, однак довгий час не могли їх реалізувати. Відзначимо, що атакуючий потенціал української команди ослабила втрата Владислава Калитвинцева, котрий зазнав травми в середині першого тайму.

Білоруси також мали кілька нагод і зрештою використали одну з них на 78-й хвилині, хоча й не без допомоги фарту. Антон Сарока виконав штрафний, м’яч зрикошетив від українського захисника і влетів у ворота Артура Денчука.

Підопічні Геннадія Литовчека зуміли відігратись лише на останній хвилині компенсованого часу. Пилип Будківський заштовхав м’яча в сітку воріт після передачі Олександра Караваєва.

Україна (U-20) − Білорусь (U-20) − 1:1 (0:0)

Голи: 0:1 - Сарока (78), 1:1 - Будківський (90+4)

Україна (U-20): Денчук, Іашвілі (Жовтюк, 57), Ордець, Караваєв, Нойок, Калитвинцев (Полярус, 25; Філліпов, 71), Будківський, Насонов, Бабенко, Озарків, Жичиков.

Зазначимо, що основний склад молодіжної збірної під орудою Павла Яковенка готується до поєдинку відбірного циклу чемпіонату Європи-2013 проти Швеції, що відбудеться в Києві 31 травня.

Зазначимо, що цей матч відбудеться на "Оболонь-Арені" й транслюватиметься наживо телеканалом "Футбол". Початок − о 20.30.