Українська правда

Сьомін: "Бачу, в якому напрямку має розвиватися "Динамо"

Сергей Шемшученко — 15 травня 2012, 16:40

Нинішній сезон не можна занести "Динамо" в актив, але, з іншого боку, команда залишилися на тих же позиціях, що і в останні два роки.

Таку думку висловив тренер киян Юрій Сьомін.

"Цікавитесь, чи не звільнить мене Ігор Суркіс? По-перше, не закінчився термін контракту, і президент клубу про це прекрасно знає. По-друге, бачу, в якому напрямку має розвиватися "Динамо", - сказав він.

"Так, нинішній сезон не можна занести команді в актив, з іншого боку, ми нікуди не відступили, залишилися на тих же позиціях, що і в останні два роки", - запевнив ЮрПалич.

За словами тренера, "Динамо" здобуло стільки очок, скільки раніше вистачало для чемпіоства.

"Динамо" здобуло стільки очок, скільки раніше вистачало для чемпіонства. Так, "Шахтар" набрав трохи більше, але подивіться, який величезний відрив від третього місця. Тим часом харківський "Металіст" - команда серйозна, в Європі виступила чудово, змусила про себе говорити", - продовжує Сьомін.

Також тренер охарактеризував свою роботу на посаді коуча киян.

"Якщо обговорювати мої особисті показники, я провів у Києві два повних сезони. Один раз виграв "золото", тепер фінішує другим. Напевно, не так погано з урахуванням зростаючої конкуренції в українському чемпіонаті.

"Словом, не треба мазати все чорною фарбою. Зробимо певні висновки і будемо рухатися далі. Інтерес до футболу в мені не згас, азарт не пропав ... Так що валізи пакувати поки рано", - цитує Сьоміна sovsport.ru.