Українська правда

Ескобар може повернутися до Колумбії

Сергей Шемшученко — 15 травня 2012, 18:01

Колумбійський нападник київського "Динамо" Андрес Ескобар може повернутися в "Депортіво Калі".

Як повідомляють південноамериканські ЗМІ, молодий гравець вже обговорював з керівництвом колумбійського клубу можливість повернення в рідну команду.

"Над питанням стосовно можливості повернення в "Депортіво Калі" зараз працює мій агент. Я належу "Динамо" і знаю, що все буде залежати від рішення клубу. У мене є друзі в Колумбії, які хочуть, щоб я повернувся, але все буде залежати від багатьох речей", - говорить Ескобар.

"Депортіво Калі" в даний час розглядає можливість оренди гравця до кінця року.

"Безперечно, оренда піде мені на користь. Тренер Юрій Сьомін також сказав, що мені краще пограти в іншій команді, щоб не втрачати ігровий ритм, тому що в "Динамо" дуже складно пробитись в основу", - сказав гравець.

Український гранд хотів би віддати гравця в оренду в європейську команду, оскільки "Динамо" має зв'язки з деякими португальськими та французькими клубами.

"В Динамо чомусь не люблять віддавати своїх гравців в оренду у південноамериканські клуби. Я з повагою прийму будь-яке рішення керівництва, але немає нічого неможливого. Може так статися, що я повернуся в "Калі", - цитує гравця fc-dinamo.kiev.ua.