Українська правда

Сабо: "Динамо" давно розвалилося

Сергей Шемшученко — 16 травня 2012, 10:52

Донецький "Шахтар" як команда вище "Динамо" - тому і перемагає у першості України вже третій рік поспіль.

Таку думку висловив колишній тренер киян Йожеф Сабо.

"Динамо" давно розвалилося. Нехай на мене ображаються чи ні, але команда розвалилася. "Динамо" не може змагатися з "Шахтарем". Весь час то один грає, то другий, третій. Немає кулака, не бачу основного складу", - каже він.

"То Алієв грає і забиває, то Алієв сидить на лавці. Згадаймо гру проти "Зорі". Тренер вивчив суперника і знає, як він буде протистояти "Динамо". Всім зрозуміло, що десять гравців "Зорі" стануть в оборону і будуть відбиватися. Їм лише б нічиєї добитися. Так і вийшло. Знаючи це, потрібно шукати "протиотруту", - вважає він.

"Потрібна швидкість, флангові атаки. Треба робити передачі, на ці передачі потрібно йти, випереджаючи захисників. Якщо пройти скупчення футболістів біля штрафного не можна, то потрібні дальні удари. Після удару з 25-20 метрів може бути відскік, після якого можна добити м'яч. В цей час людина з хорошим ударом сидить на лавці. Не розумію". - дивується Сабо.

На його думку, в такому матчі кожен футболіст повинен себе перевершити.

"У кожної людини є запас сил, енергії. За рахунок характеру в потрібний час цим запасом необхідно користуватися. А виходить, що 35-річний Шевченко намагається, Гусєв старається, у якого то тут болить, то там болить. А інших в Луганську я не бачив", - додав він.

"При такій грі "Динамо" втрачає очки. Ось кияни і втратили чемпіонат", - цитує фахівця comments.ua.