Українська правда

Решко відповів бунтівникам-підлеглим

Сергей Шемшученко — 18 травня 2012, 12:48

Пошук особистої вигоди змусив членів КДК ФФУ Володимира Крижанівського та Юрія Юрченка виступити звимогою відставки Стефана Решка.

Про це сам голова Контрольно-дисциплінарного комітета заявив газеті "Сегодня".

"За своє крісло я зовсім не тримаюся. Я боровся непогано на футбольному полі, а ці інтриги і стреси мені зовсім не потрібні. Коли мене призначали, я сюди не рвався", - почав він.

"Що стосується Юри і Віктора, то я їх не засуджую. Вони молоді, бачать, куди вітер дме, скоро черговий Конгрес, от і хочуть бути на плаву. Одне неприємно, ми не один рік пропрацювали разом, і не було ніяких розбіжностей і нерозуміння", - дивується Решко.

"Навіть сьогодні Віктор був на засіданні і претензій не висловлював, а коли я повернувся на дачу, журналісти телефонують і кажуть про лист. Віктор підійшов сьогодні і каже: "Стефан Михайлович, я, напевно, останній раз сьогодні. Зараз іспити (він викладач), літо, відпустка. Та й останнє рішення по "Таврії" мене трохи засмутило. Ви мені не подзвонили, коли його приймали", - каже екс-гравець "Динамо".

"Так, - кажу йому, - треба було швидко приймати, не переносити на наступний сезон. Ти останній рік рідко приходив на засідання. Я зателефонував, кворум зібрався, і не став телефонувати, не тільки тобі. З семи чоловік, членів КДК, досить рішення трьох - тому не стали зволікати", - згадує Решко.